Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Vi har inngått samarbeid med Helsekjelda og det betyr at våre medlemmer får 15 % Les mer
Vi er glade for å ha inngått samarbeid med ernæringsterapeut Heidi Stange Noraberg og Gro Les mer
Her har du oppskrift på en god og næringsrik rå-kake! Den er både glutenfri og Les mer
Disse lekre bitene passer godt om du føler for noe søtt eller trenger en liten Les mer
Forfatter: Merete Askim - Ernæringsfysiolog, høgskolelektor emerita / Nestleder Mat & atferd Vi i pasientorganisasjonen Les mer
Magnesium er et av kroppens viktigste mineraler.  Det bidrar til at vi har normale muskel- Les mer
Intervju og tekst av Julie From - Desember 2019 Kan du først starte med å Les mer
Disse pepperkakemuffinsene er helt perfekt for deg som ikke har tid eller lyst til å Les mer
En oppsummering skrevet av ernæringsfysiolog emerita Merete Askim Dr Alex Richardson[1] ga en forelesning om Les mer
Ønsker du å bidra med din erfaring og være en støtte for nye medlemmer? Lær Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close