Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Nå ligger opptaket av webinaret med EU BioTek fra mandag 24.06.2024 her for deg som Les mer
Webinar - Proteiner og peptider (små, korte proteiner) fra gluten og melk. Hvilken betydning har Les mer
Tekst. Margit Vea Alle vet at ungdommen drikkerlitervis med energidrikk,både med sukker og med søtstoffAlle Les mer
Vi trenger flere likepersoner - kanskje er dette noe for deg? På dette 2 timers Les mer
Vi er glade for å meddele at EU Biotek er blitt en av våre samarbeidspartnere! Les mer
Mat & atferd planlegger og jobber med å få til et faglig dagsseminar på Litteraturhuset Les mer
Sendt inn til Helsedirektoratet 19. mai 2024 Ved gjennomlesing av forslaget til de nye kostholdsrådene, Les mer
Artikkelen er skrevet av Truls Isaksen, rektor på Tunsberg Medisinske skole, og ble publisert 16.05.2024 Les mer
Deppa av ost? Se opptak av episode 2 med Eva Fjeldstad. Les mer
Mat & atferds Undringspod
Nysgjerrig på hvordan maten du spiser kan påvirke din mentale (og fysiske) helse? I vår Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close