Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Lær å bake lys grunndeig og havresnipper!Dette er opptaket av kurset som ble arrangert på Les mer
Artikkel av Eva Fjeldstad - først publisert på takkformaten.biz, 23. feb 2024 Ikke hørt om Les mer
Åpent webinar for alle, mandag 4. mars kl 19.00! Den Moderne Industrimaten & Mental Helse Les mer
Nå kan du være med å bake live, fra ditt egen kjøkken, med Kathrine Skjelvan Les mer
Matallergi/intoleranser og litt om vegankost med Merete Askim Sett webinaret? Gi oss en rask tilbakemelding Les mer
Bli med på webinar, onsdag 7. februar, kl 12.00! For å få best mulig nytte Les mer
Nysgjerrig på melkesyregjæring eller fermentering som det også heter? Kanskje har du hørt at dette Les mer
Vi inviterer til filmkveld - "Om et nytt paradigme i forståelse og behandling av kreft" Les mer
Skrevet av Merete Askim, høgskolelektor EM, NTNU I debatten om medisinering ved ADHD i Aftenposten Les mer
De har gjort det igjen! Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda har laget nok en Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close