Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Skrevet av Merete Askim, høgskolelektor EM, NTNU I debatten om medisinering ved ADHD i Aftenposten Les mer
De har gjort det igjen! Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda har laget nok en Les mer
Av Gunn-Karin Sakariassen Etter en regntung sommer her på Østlandet bugner skogen av sopp. Av Les mer
Sopptips fra terapeut og forfatter Eva Fjeldstad Dette er for de som aldri har plukket Les mer
I dette kurset får du gode tips til hvordan du kan spise sunt og næringsrikt Les mer
Hjernetåke er ingen medisinsk diagnose, men et ord legene Hexeberg stadig har fått høre som Les mer
Merete Askim 19. juni 2023 Dagens matvaner med mye prosessert mat, krever at matvarebransjen må Les mer
Denne oppskriften er inspirert av bokhvetepannekakene på Vegetarbloggen. Bokhvete er egentlig et frø, og har Les mer
Vår nestleder Merete Askim og mangeårige medlem Ingrid Meltzer deltok på Faglig Forums årlige kongress, Les mer
Det er mye snakk om ultraprosessert mat om dagen. Og i den forbindelse kan det Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close