Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Del 2, melkeprodukter Gjennom flere artikler har jeg nå snakket om brød/gluten og melk/kasein. Nå Les mer
For en tid tilbake veiledet jeg en kollega som var ansatt ved Akuttenhet for ungdom. Les mer
I den forrige artikkelen skrev jeg om melkeallergi og melkeproteinintoleranse. Vi snakket om IgE-reaksjoner som Les mer
Har du et rikt og mangfoldig mikrobiom (som er samlingen av alle mikrobene i kroppen Les mer
(Åpen artikkel for alle) Lær mer om mikrobiomet og hvorfor dette er så viktig for Les mer
Lag din egen iskrem i sommer - rask og enkelt! Det er både enkelt og Les mer
(Åpen artikkel for alle) Posteien er nydelig som pålegg og som dipp til grønnsaker. Denne Les mer
Sommerlig frossen yoghurt-kake med blåbær. Frøbunn - ingredienser  150 g solsikkekjerner-og gresskarkjerneblanding ( kan bruke nøtter og mandler hvis Les mer
Mai kommer med helligdager og kanskje vi kan samles for å dele en deilig kake Les mer
Hva er vel bedre enn en skikkelig god og varm kjøttgryte? Selv om det er Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close