Vi er glade for å meddele at EU Biotek er blitt en av våre samarbeidspartnere!

Dette betyr at du som medlem får 10 % rabatt på EU BioTeks tester. Mer info om dette på det kommende webinaret!


Gratis webinar, åpent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer!

Bli med på webinaret mandag 24. juni 2024, kl 18.00-19.00.


Det er etter hvert godt kjent at mat og ernæring kan påvirke psykiske plager, og bidra til ulike atferdsutfordringer.

Testing av mat-/proteinintoleranse med IgG kan være et svært nyttig verktøy som har vært brukt med godt resultat for mange.

Ofte setter man kanskje ikke symptomene i sammenheng med maten man spiser.
Kan det være flere faktorer som kan spille en rolle?

Vi skal se på proteinintoleranse / matintoleranse i forhold til IgG-testing, men også med litt nye øyne. Kan det være andre antistoffer som kan virke inn enn bare IgG i sin helhet?

Vi skal også se på hva som foregår i tarmen ved disse tilstandene, og hvordan peptider kan blokkere / forstyrre en god og normal kommunikasjon mellom nervecellene våre.

Testing av organiske syrer kan være et nyttig verktøy ved psykiske plager. Gjennom en slik test kan man få innblikk i omsetning/forbruk av serotonin og dopamin i tillegg til en rekke andre prosesser i kroppen.

Disse signalstoffene er viktige for regulering av sinnsstemning. Denne testen kan også vise om det er miljøgifter som blokkerer ulike funksjoner i bl.a. energiomsetning.

EU BioTek AS representerer det amerikanske laboratoriet US BioTek Laboratories, og har samarbeidet med dem i snart 20 år. Deres fokus er kvalitet og presisjon!

Vår brede erfaring er basert på mange år med klinisk praksis, samt indirekte pasientveiledning og kommunikasjon med behandlere i Skandinavia og Europa.


Meld deg på og bli med på webinar mandag 24. juni 2024 – kl 18.00-19.00

Webinaret er åpent og gratis for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.


Om foredragsholder Linda Rahbek
Linda Rahbek begynte tidlig å interessere seg for naturmedisin, og allerede som 16 åring begynte hun med stor iver å lese bøker om vitaminer, mineraler og urter.

Hun har en treårig tysk utdannelse innen naturmedisin (1992-1995), med bred faglig bakgrunn. Parallelt med studiet arbeidet hun som terapeut og drev helsekostbutikk. Hennes interesse for matintoleranse oppsto da hun fikk sin yngste datter, som hadde kraftig allergi og atopisk eksem (og matintoleranse). Hun har drevet praksis i mange år for å ha førstehånds erfaring innen matintoleranse og behandling av dette.

2000-2005 jobbet hun som fagsjef i Vitamina Helse og Velvære (som siden ble Helsekostkjeden Life), med veiledning og undervisning av butikkpersonalet. 2008 startet hun BioTek Klinikken AS hovedsakelig for å kunne være oppdater i praksis, samt være et faglig kompetansesenter innen matintoleranse. I tillegg til matintoleransetesting jobbet hun med mikroskopering av blod, kroppsskanning og kostveiledning.

I løpet av de snart 20 år hun har jobbet spesifikt med matintoleranse, har hun holdt kurs og foredrag i inn- og utland, for ulike behandlergrupper og leger/barneleger. Hun deltar også selv jevnlig på kurs og konferanser i inn- og utland, bl.a. inne funksjonell medisin / naturopatisk medisin.