Oppskrifter og påskesysler
Om du skal bruke påskedagene på fjellet, hjemme eller kanskje til og med på jobb, så kan det være hyggelig med noen påskesysler og litt hjemmelaget påskegodt.
Vi har her samlet sammen noen tips til inspirasjon og glade påskedager – God Påske!
Gluten- og melkefrie påskeoppskrifter
Ingredienser
🐣 200 g mandler, gjerne både bløtlagt og ristet. Behøver ikke å være skoldet, men om du ønsker lysere farge må du ta av skallet
🐣 100-120 g ferske dadler (husk å ta ut steinen)
Fremgangsmåte
– Kjør først mandlene i en foodprosessor til disse er finmalt.
– Ha deretter i dadlene og kjør det godt sammen
– Er massen tørr, juster med 1 ss vann.
– Marsipanen skal være seig og god å jobbe med.
– Dyppes gjerne i valgfri sjokolade. Dekorer med kokosstrø, tørket appelsin- eller sitronskall. Har i denne videoen farget kokosstrø gult med @fruityfriendly pulver, curcumin Bare fantasien setter grensen for hva du kan dekorere med
Oppskrifter fra andre blogger
- Gluten- og melkefri suksessterte fra glutenogmelkefri.com
- Gluten- og melkefrie vafler fra Kristin Koker
- Nigella Lawsons sjokolade-appelsinkake, gluten-og melkefri hos Kristin Koker