Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Det er 1. desember og nå går det rasende fort til jul! Heldigvis finnes det Les mer
Gunn Karin har tatt en kikk på to av bøkene til "Pappa uten gluten". Her Les mer
Her får du oppskrift på hjemmelaget og fermentert surkål! Godt for tarmen og godt for Les mer
25. oktober arrangerte lokallaget Rogaland sin matkveld gjennom mange år. Dette er blitt en trivelig Les mer
Godt for ganen og godt for tarmen! Det er tiden for rotgrønnsaker og rødbeten er Les mer
Det er høst og tilgangen på ferske, norske rotgrønnsaker er på topp. Rødbete – er Les mer
(Åpen artikkel for alle) Sprøytemidler brukes i stor utstrekning i det konvensjonelle jordbruket.   «Plantevernmidlene» Les mer
(Åpen artikkel for alle) I artikkelen om Ultraprosessert mat, så vi at mat tilhørende Kategori Les mer
(Åpen artikkel for alle) I forrige artikkel om Ultraprosessert mat, så vi at mat tilhørende Les mer
Vi hører ofte uttrykket ultraprosessert mat og vi får høre at vi ikke skal spise Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close