Som medlem kan du også se opptaket med film. Les mer
Skrevet av Eva Fjeldstad - publisert første gang på www.takkformaten.biz, april 2024. Norge er et Les mer
Lær å bake lys grunndeig og havresnipper!Dette er opptaket av kurset som ble arrangert på Les mer
Artikkel av Eva Fjeldstad - først publisert på takkformaten.biz, 23. feb 2024 Ikke hørt om Les mer
Åpent webinar for alle, mandag 4. mars kl 19.00! Den Moderne Industrimaten & Mental Helse Les mer
Nå kan du være med å bake live, fra ditt egen kjøkken, med Kathrine Skjelvan Les mer
Matallergi/intoleranser og litt om vegankost med Merete Askim Sett webinaret? Gi oss en rask tilbakemelding Les mer
Bli med på webinar, onsdag 7. februar, kl 12.00! For å få best mulig nytte Les mer
Se dette lærerike webinaret med praktiske råd og tips til slutt! Synes du dette webinaret Les mer
Nysgjerrig på melkesyregjæring eller fermentering som det også heter? Kanskje har du hørt at dette Les mer