Nå kan du som medlem få gratis kostholdsveiledning hos en ernæringsstudent som tar bachelor i ernæring!

Vi er så heldig å ha en praksisstudenten, Sandra Holmen, hos oss frem til og med 10. mai 2024.

Sandra tar en bachelor i ernæring på Oslo Nye Høyskole, og er nå på siste semesteret.
Hun har også tatt kurs i autisme og ernæring på Tunsberg Medisinske skole samt urtemedisin, SIBO og histaminintoleranser.

I praksistiden hos oss tilbyr hun gratis kosholdsveiledning til deg som er medlem hos oss.

Det er 5 plasser ledig nå i første omgang, for én veiledningstime.
Timen må bestilles innen 19. april 2024 og gjennomføres innen 8. mai 2024.

For bestilling av kostholdsveiledning, sjekk Min side, eller send en e-post til post@matogatferd.no for mer info.

Kostholdsveiledning kan være nyttig for å se at du får i deg det du trenger av næringsstoffer, gjøre enkle justeringer, få tips og påfyll. Sandra har også erfaring med gluten- og melkefri kost.


Om Sandra

Mitt navn er Sandra Holmen. Jeg er 22 år gammel, og siste års ernæringsstudent ved Oslo Nye Høyskole.

Jeg har en stor interesse for ernæring og hvordan det påvirker hvordan vi føler oss. Jeg er opptatt av at folk skal leve gode og verdifulle liv, og er overbevist om at et sunt og riktig kosthold kan hjelpe oss på veien mot bedre helse! 

Jeg syntes Mat & Atferd er et utrolig spennende konsept, har skikkelig troa på at de kan bli viktige i det  forbyggende og helsefremmende ernæringsarbeidet som gjøres nå og i framtiden. 

Ved siden av en bachelor i ernæring har jeg tatt ulike kurs, blant annet i autisme og ernæringsterapi ved Tunsberg medisinske skole, samt urtemedisin, sibo og histaminintoleranser.

Ved siden av jobb og skole, bruker jeg mye av tiden min på å spille håndball. Jeg tok videregående opplæring på Wang Toppidrett i Fredrikstad, og spiller håndball aktivt den dag i dag.

Jeg har gjennom flere år med mye trening og lange dager fått god erfaring i viktigheten av sunn ernæring, og ikke minst viktigheten av å planlegge dersom man har for eksempel en tilrettelagt kost, som ved gluten eller melkeintoleranse.