Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Boka «Søtt og sukkerfritt» skrevet av vår nestleder Gunn-Karin Sakariassen anbefales på det varmeste. 27. Les mer
Nydelige scones som er perfekte til lunsj og matpakken. Tekst: Gunn-Karin Sakariassen Ingredienser 80 g plantesmør Les mer
En nydelig suppe som varmer godt - hele året! 4 porsjoner:  1 boks fet kokosmelk 2 Les mer
Etter mange vonde opplevelser med helseutfordringer greide ikke Cathrine Berge å jobbe lenger, og endte Les mer
Bjarte Aasland ble intervjuet av Margunn Ree Michelsen i Bergens Tidende i 2009, men artikkelen Les mer
Vi kjenner til mange som reagerer på melk i kostholdet. Vi kommer her med noen Les mer
Fra diabetesboken og med tillatelse fra Gunn-Karin Sakariassen deler vi denne herlige oppskriften med dere. Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close