Fermenteringskurs i Trondheim

Fermentering er en gammel konserveringsmetode som betyr å «legge forholdene til rette»

En mikrobiologisk nedbrytning av mat og drikke fører til at næringsstoffene blir lettere tilgjengelig og spennende smaker kommer frem. Her får du muligheten til å lære hvordan du konserverer råvarer på en sunn måte gjennom vinteren!

Kurset er delt i en teoretisk og en praktisk del hvor alle lager sin egen versjon av Sauerkraut, Curtido, Kimchi og andre fermenterte grønnsaker.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å bli med.

Kurset er et samarbeid med foreningen Mat & Adferd. En frivillig organisasjon som jobber for å spre kunnskap og forståelse om tarmhelse, proteinintoleranse og dens betydning for psykisk helse.

Medlemmer hos Mat & atferd har 50% rabatt på dette kurset!

NB! Maks 15 deltakere

PROGRAM:

  • 18.00-18.45: Teoretisk innføring + demo
  • 18.45-19.00: Smaksprøver 1
  • 9.00-20.30: Praktisk workshop 20.30-20.45 Vi runder av/rydder opp

TA MED: Skjærefjøl Kjøkkenbolle (Stor) Kniv (Skarp) Rivjern -Rotskreller 2 Norgesglass m/stor åpning (ca. 0,5l per glass)
VARIGHET: 2,5 Timer

PS: Billetten er ikke refunderbar

BESTILL DIN PLASS HER>>

Detaljer

Dato tirsdag 19. november 2024
Klokkeslett 18:0020:30
Kalender Åpen kalender

Sted

Kjøreinstruks Fysioterapeut & Livsstilsveileder Andreas Dønåsen
Gamle Jonnsvannsveien 1
7049 Trondheim