Min side

Du er nå logget inn og har tilgang til alle artikler og oppskrifter på Mat & atferd sin hjemmeside.
Klikk på logoen oppe til venstre for å komme til forsiden.

Denne siden vil oppdateres med flere ressurser kontinuerlig. 

Lær om fordøyelsen, mikrobiomet, forskjellen på allergi og intoleranser og få gode tips og oppskrifter til hvordan du kan spise sunt og næringsrikt på et gluten- og melkefritt kosthold.

Lokallag og kontaktinfo

Østlandet

Leder: Jan Erik Kataja Eriksen, ostlandet@matogatferd.no

Rogaland

Leder: Hilde Holter, rogaland@matogatferd.no

Midt-Norge

Leder: Sonja Riiber, midt-norge@matogatferd.no

Vestland

Leder: Dag Einar Liland, vestland@matogatferd.no


Ønsker du å si opp ditt medlemskap? Send oss en e-post om dette til: redaksjon@matogatferd.no


Partnere


REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close