Ingredienser:
100 g Sukrin Sirup Gold
4 store ss Sukrin Gold
3 ts kanel
3 ts malt ingefær
2 ts pepper
1/2 ts malt nellik
100 g smør smeltet ( eller plantemargarin)
170 g mandelmel
100 g FiberFin
1 ts fiberhusk
2 egg
Slik gjør du:
- Ha SukrinSirupGold, Sukrin Gold og alt krydderier i en kjele - og
la det koke såvidt opp. Rør godt. - Smelt smøret, la det avkjøles noe før du heller det i
krydderblandingen. - Ha i mandelmel, FiberFin og fiberhusk i kjelen, rør godt.
- Tilslutt har du i eggene mens du arbeider deigen godt sammen.
- Pakk deigen inn i plastfolie, og la den hvile minst en time i
kjøleskapet. - Sett ovnen på 180 grader ( over - og undervarme) og kle et
stekebrett med bakepapir. - Strø mandelmel på benken, og kjevle deigen til ca. 3 mm.
- Bruk pepperkakeformer - eventuelt et glass eller pizzaskjærer - og
form deigen slik du foretrekker . - Stek kakene 1+ - 15 minutter , litt avhengig av størrelsen på
kakene. - Når kakene har fått fin farge er de ferdige.
- Til pynt: 1/2 Sukrinmelis, 1 eggehvite og konditorfarge. Rør
sukrinmelis og eggehvite sammen, tilsett konditorfarge og kos dere.