Spis deg friskere

Den sikreste måten å finne ut om du tåler en matsort eller ikke, er å unngå maten en stund, og deretter spise mye av den på en gang. 

For enkelt er det nok med bare noen uker, mens andre må unngå maten i et halvt år. 
Noen får abstinenser i begynnelsen, slik at de blir dårligere enn før når de kutter ut matvaren, for deretter å bli bedre. 

Dersom du får symptomene sterkere tilbake når du igjen tester matvaren du har kuttet ut, har du sannsynligvis funnet årsaken. 

Er det mange matsorter du ikke tåler, kan tester hjelpe deg til å raskere finne ut hvilke. 

Her finner du tester for peptider og matoverfølsomhet (som medlem får du 10 % rabatt på disse testene). 

Hjemmelaget mandelmelk er enkelt å lage, men krever en liten ekstra forberedelse. Nemlig bløtlegging av Les mer
Du får riktignok kjøpt havremelk på butikken, men hva med å lage den selv? Dette Les mer
Her har du en god basisoppskrift på hjemmelaget granola! Les mer
I en travel hverdag kan det være godt å ha et kjapt mellommåltid tilgjengelig. Denne Les mer
Hei, og velkommen til opptak av webinaret med Frede Bräuner og temaet: Kosthold som styrker Les mer
Sjokoladete, søt, seig, myk og en anelse sprø på utsiden. Akkurat slik en ekte brownie Les mer
Oppskrifter og påskesysler Om du skal bruke påskedagene på fjellet, hjemme eller kanskje til og Les mer
Behandlingstilbudet til psykisk syke barn blir redusert, da må man tenke alternative behandlingstiltak. En mulighet Les mer
Vi har inngått samarbeid med Helsekjelda og det betyr at våre medlemmer får 15 % Les mer
Vi er glade for å ha inngått samarbeid med ernæringsterapeut Heidi Stange Noraberg og Gro Les mer

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close