L

Kontaktinfo

Daglig leder
Ingunn Notøy

Telefon
+47 94 81 86 05

Epost
post@matogatferd.no 

w

Gyllen karrisuppe

En nydelig suppe som varmer godt - hele året!

26.10.202016:03 Linn Kjøllmoen

4 porsjoner: 

1 boks fet kokosmelk 

2 ss rød karripasta 

3 ½ dl fiskebuljong 

3 ss thailandsk fiskesaus 

2 ss hakket limeblad (kan utelates) 

½ ts gurkemeie 

1 kg gul squash 

500 g laksefilet - tint frysevare eller fersk 

500 g tinte rensede rå scampi 

10 spinatblader 

1 knivsodd salt 

1 ts nykvernet pepper 

Saften fra ½ - 1 lime 

2 ss hakket frisk koriander 

Hell kokosmelken i en stor gryte, tilsett karripasta og bland godt. 

Tilsett fiskebuljong, fiskesaus, hakkede limeblad og gurkemeie og varm opp til kokepunktet. 

Skjær squash i serveringsterninger og legg dem oppi suppen. 

La det hele putre i noen minutter til squashen er helt mør. 

Skjær laksen i serveringsstykker, legg dem i gryten og la det hele trekke i 3 minutter. 

Tilsett scampi og la alt trekke videre i 2 minutter. 

Stimle spinatbladene og rør dem inn i suppen. 

Smak til med salt, pepper og limesaft. Strø over hakket koriander. 

Tilbehør: Server med ferske scones - se oppskrift her. 

Variasjon: Ønsker du en annen karrisuppe, kan kyllingbuljong brukes istedenfor fiskebuljong og strimlet kyllingfilet istedenfor laks og scampi. 

Tips: Tilsett dampkokte brokkolibuketter i suppen