Vi inviterer til julebord for små og store

ARRANGMENTET ER AVLYST
27.10.202019:28 Ingunn Notøy

ARRANGEMENTET ER AVLYST GRUNNET STRENGERE KORONATILTAK

Vi dekker bord og serverer varierte, varme og kalde retter for enhver smak.
Det blir også gode hjemmelagde kaker.


Alt vi serverer er uten melk, gluten og soyaprotein.
Vi satser på god gammeldags familiefest med felles måltid, utlodning og quiz. Mens de voksne nyter kaffen, kan de minste lage julepynt.

Selve julebordet er gratis, men også i år lodder vi ut fine premier. Vi bruker VIPPS som betaling i år.

Korona-restriksjoner

På grunn av Korona situasjonen begrenser vi oss til maksimum 40 deltakere.Vi legger til rette på best mulig måte for at det skal oppleves trygt å komme på julebord også i år. Vi dekker border i storsalen, der hver familie sitter sammen med avstand til neste familie. Det vil bli merket hvor dere skal sitte.

Trenger ekstra hjelp

I år vil vi trenge ekstra hjelp til å lage til julebordet. Det trengs hjelp på selve dagen til å dekke border og ordne maten klar på kjøkkenet. Ellers er det fint hvis noen kan lage en varm rett, bake en kake eller lage foccacia brød. Folk er alltid gode på å være med å hjelpe til å rydde etter selskapet, så der trenger vi ikke be om ekstra hjelp😊. Når dere melder dere på, gi gjerne beskjed om dere har mulighet til å hjelpe til med en oppgave.

Påmelding så snart som råd, men i alle fall før 8 november, til Hilde tel. 41 57 77 23 eller e-post hilde.holter@lyse.net

Husk å angi antall barn og antall voksne. Vi registrerer dere i forhold til eventuell smittesporing.


Vennlig hilsen styret i Mat & Atferd - Rogaland