Autisme og Ernæringsterapi 16. mars - Sandvika

Møt den erfarne foredragsholderen og ernæringsterapeuten Marianne Fjordgård på konferansen Autisme og ernæringsterapi!

09.01.201915:27 Tine Østby

Bestill billett til konferansen her>>

Vi gleder oss til å høre den drivende dyktige ernæringsterapeuten Marianne Fjordgård fra Danmark med foredraget: Mulige sammenhenger mellom autisme, fordøyelsesproblemer og kosthold - Hvordan henger hjerne og tarm sammen?

Om Marianne Fjordgård

Marianne Fjordgård er en erfaren ernæringsterapeut med egen klinikk i Danmark. Hun startet klinikken sin allerede i 1994 og kan nå i år feire 25 års jubileum. 

Marianne har skrevet flere bøker, blant annet "Spis dig glad. Depression og vinterdepression", Fordøjelse en fornøjelse", "Psoerasis, nei takk" og "Hjelp ditt ørebarn". 

I dag jobber hun 50 % med individuell veiledning og 50 % med foredrag og undervisning. 
Hun er en mye brukt foredragsholder internasjonalt og underviser innen ernæringsterapi, kostholdsveiledning og heilpraktikere både i Danmark og Norge. 

Et tema hun ofte underviser i er sammenhengen mellom autisme, fordøyelse og kosthold. Marianne har lang erfaring med urinprøveanalyse av proteinpeptider og har i den forbindelse hjulpet mange autistiske barn med kostholdsendringer. 

Lyst til å høre på Marianne lørdag 16. mars? Se hele programmet og bestill billett her>>

Autistiske barn, fordøyelse og kosthold

At autistiske barn ofte har fordøyelsesproblemer er slettes ikke uvanlig. Den anerkjente legen David Perlmutter rapporterer at opp mot 95 % av hans autistiske pasienter sliter med ulike fordøyelsesplager. Årsaken til dette er ofte uønskede mikroorganismer i tarmen som kan danne hjerneskadelige stoffer og bidra til bl.a. autistiske symptomer. Kosthold, kosttilskudd og probiotika vil da være viktig faktorer for å redusere de uønskede mikroorganismene. 

Et foredrag med praktiske råd, pasienterfaringer og forskningsstudier

Marianne vil i løpet av foredraget komme med gode praktiske råd som du kan ta med deg hjem samt interessante pasienterfaringer og forskningsstudier rundt dette temaet. 

Bli med på konferansen Autisme og ernæringsterapi, bestille billett her>>

, click to open in lightbox