L

Kontaktinfo

Daglig leder
Ingunn Notøy

Telefon
+47 94 81 86 05

Epost
post@npif.no 

w

Intro i ernæringspsykiatri

08.09 i Bergen holder Mat & atferd - Hordaland kurs om hvordan leve gluten- og melkefritt.

26.06.201815:43 Tine Østby
Hva handler kurset om?

Gro Raugland (sosialpedagog og forfatter) og ernæringsterapeut Mari Frengstad holder et 3 timerskurs om hva peptider er, hva slags symptomer man kan ha hvis man har problemer med melk og gluten, og ikke minst den praktiske delen av å omlegge kosthold.

Her får du tips om hva du skal gjøre for å legge om kostholdet, smaksprøver av deilige gluten- og melkefri retter, og i tillegg til et oppskriftshefte du kan ta med deg hjem

Hvem er dette kurset for?

Dette er kurset for deg som lurer på om gluten og melk kan påvirke deg negativt, om du allerede vet at du reagerer men synes det er vanskelig å legge om kosten, eller for deg som trenger inspirasjon og har lyst bli kjent med andre i samme situasjon.

Dette arrangementet er i samarbeid med Lab1. 

Pris 100kr for medlemmer hos Mat & atferd, 250kr for ikke-medlemmer.

Sted: Vestre strømkaien 7 - 9, Bergen. FI senteret. 
Tidspunkt: 8. september kl 11.00 til 14.00

MELD DEG PÅ HER>>