Bli medlem hos Mat & atferd!

Som medlem hos oss får du et godt nettverk med likesinnede, kunnskap og erfaring med gluten- og melkefri diett.

01.06.201809:42 Tine Østby
Matens påvirkningskraft

At det er en sammenheng mellom det vi spiser og hvordan vi har det, kommer mer og mer frem. Alle våre medlemmer har enten egenerfaring med dette eller er pårørende, og har opplevd store endringer i livet ved å endre kostholdet.

Forskning og samarbeid

Sammenhengen mellom tarmfloraen, maten vi spiser og helsa vår, både mentalt og fysisk, er et spennende tema som det forskes mye på. 

Mat & atferd jobber for å støtte oppom dette og å spre denne kunnskapen til befolkning, myndigheter og helsepersonell. 

Et av våre medlemmer, Gro Raugland, forteller:

"Grunnen til at jeg ble medlem i foreningen Mat & adferd var Karl Reichelts teorier om gluten og melks påvirkning på psyken til autistiske barn. Jeg har selv et barn med diagnosen barneautisme og ADHD. Etter å ha lagt om kostholdet kan Tim leve som symptom fri i dag. Hele familien er nå på samme diett. 
Hør mer om Tim her>>.

Vennlig hilsen Gro Raugland 

(en mor som vet hvor viktig kostholdet kan være)."

Fordeler for deg som er medlem hos Mat & atferd

  • Velkomstpakke med mye god informasjon om bl.a. gluten- og melkefridiett (inkl. oppskrifter)
  • Månedlig nyhetsbrev med tips om ny forskning, oppskrifter, kurs, arrangement o.l. samt medlemstilbud fra våre partnere (rabatter på tester, kurs o.l.)
  • Tilgang til opptak av webinarer som vi arrangerer (ofte sammen med samarbeidspartnere som Nansen Neuroscience Network)
  • Rabatter hos våre partnere, bl.a. Lab1, Fedonklinikken m.fl. 
  • Medlemspris på våre kurs og arrangement
  • Tilgang til likepersoner og lokallag, slik at du har et nettverk med likesinnende og hvor du kan få støtte og veiledning
  • Tilgang til egen Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaring og få med deg livesendinger med tema rundt sammenhengen mellom mat og helse

BLI MEDLEM I DAG