Heldigvis finnes det mye god inspirasjon på nettet og en av dem er Kathrine Kragøe Skjelvan med bloggen glutenogmelkefri.com
Kathrine har selv hatt en lang reise i forhold til mat og helsa. Hun begynte allerede på begynnelsen av 2000 tallet å kutte ut diverse matvarer for å se om dette kunne gjøre henne bedre. Den gangen fantes det ikke så mye info og oppskrifter om matretter uten melk og gluten, dermed begynte hun å eksperimentere på egenhånd.
Populære oppskrifter
Det ble etterhvert stor interesse for oppskriftene hennes. Venner, bekjente og venners venner ville ha dem. For å kunne dele dem på en enkel måte, startet Kathrine bloggen Gluten- og melkefri Inspirasjon.
17. mai kaketips
Vi har spurt Kathrine om hun har et godt kaketips til 17. mai, og hun anbefaler Suksess Sarah i langpanne. En lekker kake med mandelbunn og sjokoladekrem.
Foto: glutenogmelkefri.com/Kathrine Kragøe Skjelvan