L

Kontaktinfo

Daglig leder
Ingunn Notøy

Telefon
+47 94 81 86 05

Epost
post@matogatferd.no 

w

Mat og atferd likerpersonskurs 7.november Drammen

Ønsker du å være en ambassadør for Mat & atferd? Vi inviterer nye og gamle medlemmer til lokale likepersonskurs. Mat & atferd har i dag 32 likepersoner fordelt rundt om i landet.

22.10.201914:33 Julie From

Våre likepersoner skal være som en guide for nye medlemmer ved å dele sine erfaringer til medlemmer i samme situasjon, slik at nye medlemmer slipper å gå de lange omveiene for å komme til en god løsning for kosthold og mestring.

Vi arrangerer likepersonskurs i november i våre lokallag.

Kurset er gratis for medlemmer som har betalt medlemsavgift for 2019.
Kursdagen vil gi det nyttig kunnskap for din egen situasjon og for tema generelt. Du vil også ha mulighet til å komme med spørsmål direkte til vår fagperson som er innleder.

 

Program:

-Faglig innføring om proteinintoleranse, forbindelse mellom tarm-hjerne og praktiske råd for kosthold som gir best effekt ved ernæringsterapeut og forfatter Gunn-Karin Sakariassen.


-Veiledning om likepersonsrollen. Hva forventes av deg som likeperson og hvilke begrensninger er det ved å ha denne rollen. Praktiske råd og ideer om hvordan utføre rollen som likeperson.
 
Dato og sted for medlemmer i Mat & atferd- Østlandet:


Torsdag 7. november, kl. 18.30 – 21.00
Sted: Drammen, Marienlyst skole, Scwartzgate12, 3.etg. 3043, Drammen (tilgang til heis for dem som har behov for dette).

Det er viktig å vite hvor mange som kan delta på kursene. Send påmelding til:
post@matogatferd.no  innen 31. oktober.

Kurset er gratis for medlemmer som har betalt medlemsavgift i Mat & atferd (tidligere NPIF) for 2019.